Whatsapp Support

İletişim Formu Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ himayesindeki Veri Sorumlusu sıfatıyla BORA ÇELİK EŞYA VE MOBİLYA İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından hazırlanmıştır. Veri Sorumlusu, BORA ÇELİK EŞYA VE MOBİLYA İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.'nin (Bundan sonra “BORA ÇELİK” veya “Şirket” olarak anılacaktır.) bilgileri aşağıdaki gibidir:

Veri SorumlusuBORA ÇELİK EŞYA VE MOBİLYA İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD.
Adres75. Yıl (Sultanere) Mh. Osb, 21. Cd. No: 41, 26070 OSB / Odunpazarı /Eskişehir
Tel(0222) 236 19 40
E-Postamuratboyundurukcu@boracelik.com.tr

İnternet sistemlerinde yer alan iletişim kanalı aracılığıyla tarafınıza iletilen kişisel bilgiler iletişim yönetimi, iş başvuruları ve çeşitli talep ve şikayetlerin takibi, cevap sözleşmesi ve sonuçlandırılması, acil durum bağlantı yönetimi amacıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler 6698 Sayılı Kanun'un 5. maddesinin saklandığı veri sorumlusunun hukuki işlemleri yerine getirebilmesi için zorunlu olması, bir hakkın çalıştırılması veya korunması için veri çalıştırılmasının zorunlu olması, hukuki sebeplere dayanılarak otomatik olarak çalıştırılması işlenmektedir.

İletmiş olabileceğiniz iş kişisel verileri, Kanun'un 8. ve 9. kategorilerde belirtilen kişisel veri işleme koşulları ve çerçeveleri Şirket'in iş ortaklarına, kişilerin hisarlarına, hisarların sahibi olduğu diğer kişilerine, yedeklerinin, Şirket raporlarının, kanunen yetkili kamu idarelerinin ve özel kişilerin, aktarılabilir. Kişisel verilerin üçüncü olarak silinmesinde amaç, kişisel verilerin kaydedilmesindeki amaç ile paralel niteliktedir.

Kişisel bilgilerinizin tarafınızdan iletişiminin kurulabilmesi ve bilgi talep edilebilmesidir.

Tüm bu işlemler 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Kişisel Verilerin Korunması Politikamıza ve ilgili mevzuat tesciline uygun olarak gerçekleştirilmektedir.

Veri sahibi olarak, veri sorumlusu BORA ÇELİK'e başvurarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 11. maddesinde belirtilen;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenmeyi,

b) Kişisel bilgilerin saklanmasına ilişkin bilgilerin talep edilmesi,

c) Kişisel verilerin öğrenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını,

d)  Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişinin bilmesi,

e) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde içeriklerinde ve eksik ya da yanlış işlenmiş verinin işlenmesinin üçüncü kişiye bildirilmesini istememe,

f) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun ve ilgili diğer kanun hükmüne uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, her yerde arızaların genel olarak mevcut durumda kişisel verilerin silinmesini veya istenmesini istememesi ve bu yetenek yapılan işlemin kişisel veri aktarıldığı üçüncü olarak bildirilmesi istememe,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemlerin analiz edilmesiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkması ayrıntıların ayrıntılarının farklılaşmasının itiraz etmesi,

i) Kişisel kişisel verilerin kanuna aykırı olarak çoğaltılması, zarara uğraması halinde, zararın silinmesinin talep edilmesi,

Haklarınızı kullanabilirsiniz.

Yukarıda belirtmiş olduğunuz haklarınıza yönelik taleplerinizi, ilgili tüm bilgi ve belgelerinizi başvurularınızı düzenleyerek, BORA ÇELİK'e, 30356 Sayılı Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ'de manuel olarak iletmeniz mümkündür.

İşbu Tebliğ'in 5. maddesinde tutulacak olan başvurularınızın şahsınıza ait olması ve Türkçe olarak yapılması gerekmektedir.

Kanunun 11. maddesinde belirtilen hakları kapsamındaki taleplerinizi içeren başvurunuzu içermektedir 30356 Sayılı Tebliğ'in 6. maddesinde tutulmamaktadır; yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da tarafınızca daha veri sorumlusuna daha önce kırma ve veri sorumlusunun çalıştırma kayıtlı elektronik posta adresini kullanarak veya başvuru amacına yönelik geliştirilmiş bir yazılım ya da uygulama çalıştıran veri sorumlusuna iletebilirsiniz.

Başvurunuzda;

a) İlan, soyad ve başvuru yazılı ise imza,

b) Türkiye Cumhuriyeti üremesi için TC kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,

c) Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,

ç) Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,

d) Talep konusu,

mevzuatın ilgili mevzuat mevzuatının zorunlu olduğunu belirtmek isteriz.

Yazılı olarak sunum başvurularında, veri sorumlusuna veya sunumcıya evrakın tebliğ edildiği tarih başvuru tarihi, diğer dışarıda yapılan başvurularda ise, başvuru sorumlusunun veriye erişim tarihi, başvuru tarihi olarak esas alınacağına ilişkin bilgiler sunarız.

BORA ÇELİK bilgi taleplerinizi mümkün olan en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak tamamlanacaktır. Kişisel verilerle ilgili talep haklarınızı kullanmak için internet sitesindeki bilgilendirmelere https://www.boracelik.com/ link üzerinden kayıtlı ve web sitesinde yer alan “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Bilgi Talep Formu'nu kullanabilirsiniz.

BORA ÇELİK EŞYA VE MOBİLYA İNŞAAT MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.